2012. február 23., csütörtök

Schwarzkopf BIO gránátalma hajkondicionáló ELADÓ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft -

Eladó a képen látható Scwarzkopf BIO gránátalma hajkondicionáló.
Mindannyian tudjuk, hogy ha eszünk öt adag gyümölcsöt és zöldséget naponta azzal csodákra képes a bőr és a haj, és most a "szuperétel" a gránátalma minden előnyével megalkotta a Schwarzkopf az új szuper BIO gránátalma sampont és balzsamot.
A gyümölcsös illatú duó táplálja szőrtüszőket a legfinomabb BIO gránátalma kivonattal és a revitalizáló rooibos segítségével, hogy megszünjön a fejbőr viszketése,  bizsergése és a haj ragyogóan egészséges legyen. Az új termékcsalád mentes a mesterséges színezékektől, szilikontól valamint paraffinolajtól.
A termék természetesen új, Angliából származik.  
A termékeim között megtalálható a hozzáillő BIO sampon is!
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, sima postai csomagban 1000 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.
Személyesen átvehető Budapesten a XXI. kerületben (Csepel) illetve előreutalást követően postán is szívesen elküldöm, biztonságosan becsomagolva, ajánlott levélben 550 Ft postai díjért. Utánvételesen csak olyan Vatera felhasználóknak postázom, akiknek az eddigi értékelései megnyugtatnak afelől, hogy a leütött és elküldött terméket át is veszik illetve ki is fizetik.
A vásárlást követően kérem a nyertes licitálót, hogy mailban vagy telefonon keressen az átvétel egyeztetése végett.



Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Az aukció vége: 2012-02-21 23:58
. Schwarzkopf BIO gránátalma hajkondicionáló ELADÓ! - Jelenlegi ára: 1 000 Ft

Fontos