2012. február 24., péntek

VALÓDI TERMÉSZETES FEHÉR JÁDE TIGRIS MEDÁL 49,98ct - Jelenlegi ára: 3 200 Ft *


***LENYŰGÖZŐ MÉRET, FORMA, SZÍN ÉS TISZTASÁG - ÚJDONSÁG - TOPAAA MINŐSÉG***
HAMISÍTATLANUL VALÓDI TERMÉSZETES, 100% KEZELETLEN, CSODASZÉP, HÓFEHÉR JÁDE TIGRIS MEDÁL
(THAIFÖLD)
MINDEN DRÁGAKÖVÜNK VALÓBAN 100%-BAN TERMÉSZETES VALÓDI DRÁGAKŐ!
A DRÁGAKÖVEK ÉRTÉKE MESSZE MEGHALADJA A SZINTETIKUS KÖVEKÉT, LEGYENEK AZOK BÁRMILYEN TÖKÉLETESEK, NEM BESZÉLVE A GYÓGYÍTÓ HATÁSUKRÓL!!!
A VILLÁMÁR A MEDÁL VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE.
!!! FOTÓGARANCIA!!!
A fotókat mi készítettük, és valóban az aukció tárgyát képező medált ábrázolják.
Súlya: 49, 98ct
Mérete: 32x22x13mm
Színe: fehér
Tisztasága: opak
Csillogása: excellent
Kezelése: NINCS, kezeletlen
Lelőhelye: Thaiföld
JÁDE
Egy kő az előítélet-mentességért
A maják a szerelem köveként tisztelték. Az indiánok körében a jádét az aranynál is többre becsülték. Leépíti az előítéleteket, erősíti bátorságunkat és személyiségünket. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.
Színei: zöld, fehér, vörös, kék, rózsaszín, barna
Lelki hatásai:
Nyugtatja az idegeket, leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. A szerelem és a harmónia köve, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. A jade erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál.
Fizikai hatásai:
A jáde ösztönzi a vesetevékenységet és az idegrendszert, méregteleníti a szervezetet, hatékony vérzéscsillapító, erősíti a szívet és a keringést. A zöld jade segít vese-, lép- és bélfájdalmaknál. Megóv kólika ellen. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Erősíti a teljes immunrendszert és szabályozza a testi és szellemi anyagcserét. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.
Egyéb jellemzők:
A maják a szerelem köveként tisztelték. Az indiánok körében a jádét az aranynál is többre becsülték. Először az Olmékok kezdték el 3000 évvel ezelőtt faragni a jádét.
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
* Az 5000 forint értékig szóló küldeményeket minden esetben elsőbbségi LNK ajánlottan küldjük, melynek összege: 390, -Ft
* Az 5. 000 forintot meghaladó borítékos küldeményt csak értéklevélként postázzuk, melynek Önt terhelő összege 365 forint + az ajánlott levél díja 370, -Ft: Összesen: 735, -Ft
* A 10 ezer forint feletti vásárlás esetében ígéretünkhöz híven az ajánlott postadíjat és a küldemény postai lezárását mi álljuk, így Önnek csak az értékbiztosítás díját kell kifizetnie, ami: 365, -Ft.
* 20. 000 forint feletti vásárlás esetén az értékbiztosított szállítást teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!
(No: 208. )



Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Az aukció vége: 2012-02-23 22:41
. VALÓDI TERMÉSZETES FEHÉR JÁDE TIGRIS MEDÁL 49,98ct - Jelenlegi ára: 3 200 Ft

Fontos